Sponsors



sâmbătă, 22 octombrie 2011

Americanii construiesc buncare pentru sfarsitul lumii


 Despre sfârşitul lumii şi felul în care va venii acesta se scrie din ce în ce mai mult. Deja, au apărut sute de site-uri cu şi despre acestă temă. Se scrie din ce în ce mai mult, iar lumea, accesând cât mai intens internetul, se panichează tot mai mult.

 Criza i-a afectat şi pe fraţii noştrii de peste ocean pe plan imobiliar, dar locuinţele se încă mai construiesc în America. Ideea că sfârşitul lumii este aproape, îi determină pe aceştia să investească pe acest plan, dar nu în orice locuinţe, ci în buncăre şi tot felul de echipamente pentru clipa în care va venii sfârşitul lumii.

În deşertul Mojave, într-un buncăr construit pe timpul Războiului Rece, există kituri de supravieţuire funcţionale. Momentan se desfăşoară un proces de restaurare a buncărului, acesta redevenind funcţionabil. Cei care vor reuşii să se adăposteze vor fi găzduiţi de acest "hotel".
În interiorul său există un cinematograf, ba chiar şi un spital. Binînţeles, să ţinem cont şi de preţ, care acesta este de 50.000$ pentru adulţi şi 25.000$ pentru copii. Locurile s-au vândut deja "ca pâinea caldă", deci ţineţi cont că aceşti bani au fost daţi doar pentru rezervare, deci dacă astrologii noştrii şi mayaşii au prezis greşit, aceşti omuleţi rămân fără banii daţi.

Steve Kramer, un client, are deja bagajul făcut şi un plan de supravieţuire pentru el şi pentru copilul său.

1 comentarii: