Sponsors



duminică, 23 octombrie 2011

iPhone 4S-Upgrade sau un pas pe loc?

Apple a surprins toata lumea atunci când a introdus noul iPhone 4S-nu pentru că oamenii nu il asteptau,ci pentru ca ei asteptau altceva.
De ce se numeste iPhone 4S?
"Pentru ca design-ul sau seamana foarte mult cu iPhone 4 dar la dotari este diferit",au declarat reprezentatii Apple.
"diferit" inseamna mai bun sau acelasi?Aceasta e o intrebare pe care si-o pune toata lumea inainte sa achizitioneze terminalul Apple.
iPhone 4S are probleme?
Acestea ar fii:


Ecranul şi calitatea slabă a culorilor

Mai concret, scrie yahoo.com, utilizatorii se plang ca ecranele nu sunt la fel de luminoase, că afiseaza imagini care fie au o usoara culoare galbuie, fie par decolorate. Iată ce susţin cei care au achiziţionat deja noul model de telefon al Apple - "Mi-am cumpărat noul telefon iPhone 4S în această dimineaţă, iar atunci când l-am pus lângă modelul vechi de  iPhone 4 am realizat că ecranul celui din urmă este mai bun. De ce? Pentru că imaginile de pe iPhone 4S au tenta gălbuie ,iar toate culorile par şterse", a explicat unul din cumpărători.

Potrivit specialiştilor, acelaşi lucru s-a întâmplat şi imediat după lansarea iPhone 4. Problema s-a rezolvat însă după doar cateva zile de utilizare.

Deşi până acum mai mulţi utilizatori s-au arătat nemulţumiţi de problemă, oficialii Apple încă nu au oferit nici o explicaţie oficială.


Siri nu funcţionează întotdeauna

Siri este caracteristica cea mai distractivă de care clienţii se pot bucura pe noul telefon Apple, însă, din păcate, are probleme serioase de conectare. Se pare ca foarte multi utilizatori ai companiei sunt nerăbdători sa utilizeze noua functie a iPhone 4S si din pacate serverele Apple par să fi cedat. Conform presei internaţionale, problem poate fi în anumite cazuri rezolvată în felul următor: Opreşti telefonul, după care îl reaprinzi. Apoi închizi şi aplicaţia Siri, refaci setările pentru internet, după care o reaprinzi şi ar trebui să funcţioneze.

Întrebarea cea mai pertinentă în această situaţie este nu când îşi va reveni, ci cum va funcţiona această aplicaţie atunci când vor exista milioane de utilizatori în lumea întreagă?

Probleme de activare

De asemenea, mai multi clienti de iPhone din America se plând de faptul că intampina serioase probleme in activarea smartphone-urilor. Cu astfel de probleme s-au confruntat operatorii AT&T, Sprint, dar şi Verizon. Tineţi minte, aşadar, faptul că timpul de activare poate varia intre 15 minute si doua ore.



Sa speram ca iPhone 5 chiar va fii un pas inainte si nu va contine aceste probleme.Intre timp delectati-va cu iPhone 4S care este undeva mai sus decat iPhone 4,dar nu este perfect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu