Sponsors



sâmbătă, 22 octombrie 2011

Care e mai bun: iPhone 4S, Galaxy Nexus sau Motorola Droid Razr?

Lupta pe piaţa telefoanelor mobile inteligente a devenit mai acerbă după lansarea terminalelor Motorola Droid Razr, cel mai subţire smartphone din lume şi Galaxy Nexus.
Cei care vroiau să îşi cumpere un telefon mobil inteligent performant aveau până mai ieri două opţiuni Apple iPhone 4S şi Samsung Galaxy S II, acestea fiind şi cele mai vândute smartphone-uri în ţara noastră. Lucrurile s-au schimbat în prezent deoarece pe piaţă şi-au făcut apariţia încă două terminale de top, Motorola Razr Droid şi Galaxy Nexus. 

Galaxy Nexus are un procesor de 1,2 GHz, faţă de doar 800 de MHz în cazul iPhone 4S, ecran de 4,65 inch HD Super AMOLED cu rezoluţie 1.280X720 pixeli, în timp ce ecranul iPhone 4S are doar 3,5 inch, cu o rezoluție 960 x 640 pixeli și o densitate de 326 ppi.

 Galaxy Nexus este peste iPhone 4S şi când vine vorba de memorie, acesta având 1GB RAM, dublu faţă de iPhone 4S. În plus, Galaxy Nexus vine cu tehnologia NFC, care permite folosirea telefonului pe post de portofel digital. Galaxy Nexus are  o grosime de doar 8,94m şi cu o ramă de 4,29mm şi este primul smartphone dotat cu sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich.

Motorola Droid Razr este cel mai subţire smartphone din lume având o grosime de doar 7,1 mm. Telefonul are un procesor de 1,2 GHz, cameră foto de 8 megapixeli care filmează HD la 1080p, 1GB RAM şi un ecran de 4,3 inch Super AMOLED. Sistemul de operare este Android Gingerbread. 

Dacă eşti în căutarea unui telefon mobil inteligent şi dispui de bugetul necesar trebuie să aştepţi până luna viitoare pentru a putea achiziţiona Motorola Droid Razr sau Galaxy Nexus.

1 comentarii: