Sponsors



duminică, 23 octombrie 2011

Samsung Galaxy S II intrece vanzarile iPhone 4S


Imediat dupa aparitie,Samsung Galaxy S II,s-a bucurat de mari vanzari peste tot in lume aproape intrecandu-le pe cele iPhone 4S.
Explicatia analistilor consta in cererea tot mai mare de dipozitive care lucreaza pe sistemul de operare Android .Cel mai avansat fiind momentan Samsung Galaxy S II.
Concluziile companiei de cercetare sunt intarite de cifrele de vanzari estimate de cele trei mari companii producatoare de telefoane inteligente.
Astfel, Samsung Electronics Co. estimeaza ca a vandut in jur de 18-21 de milioane de smartphone-uri la nivel global in trimestrul aprilie-iunie, comparativ cu 16,7 milioane ale Nokia si 20,3 milioane de iPhone-uri.
"Smartphone-urile Samsung au inregistrat cresteri ale vanzarilor in aproape toate regiunile", a declarat Neil Mawston, analist in cadrul companiei Strategy Analytics, care a mai spus ca, daca va ajunge in tari precum China si Brazilia, Samsung va urca rapid pe primul loc.
Si chiar asa a si fost.Samsung Galaxy S II a urcat pe primul loc si este un imbatabil castigator pe piata smartphone-urilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu