Sponsors



luni, 5 septembrie 2011

Cum să îţi faci site-ul mai cunoscut?


Cum să-ţi faci site-ul/blog-ul/forumul mai cunoscut? Este o intrebare la care puţini pot da un răspuns. În general în ziua de astăzi oamenii caută articole cât mai originale, articole pe care nu le poţi găsi pe alte blog-uri, site-uri sau forumuri. Articole cu şi despre muzică, filme, jocuri, tutoriale, ştiri etc... .

1. Prima regulă este foarte simplă"Cu răbdare şi ambiţie puteţi clădi un site, blog sau forum de succes". Înainte de a începe acţiunea de creare, trebuie să vă gândiţi bine pe ce se va axa blog-ul, site-ul sau forumul dvs.. Foarte important să nu deviaţi de la subiectul de creare al acestuia.

2. Conţinutul acestuia. O regulă de "aur" o semnifică conţinutul acestuia. Articolele trebuie să fie cât mai originale şi mai interesante, atractive. Încercaţi să daţi câte un titlu cât mai explicit articolului respectiv, aşa fel încât utilizatorul când va căuta articolul să-l găsească fără dificultate. ( Ex. Cum adaug o imagine? Sistemul de căutare va găsi rezulatatul cel mai bine explicat şi cel mai original, iar restul rezultatelor care au fost plagiate de pe alte site-uri le va poziţiona pe ultimelor locuri.)

3. Promovarea - Înscrierea în motoarele de căutare. Nu ezitaţi să vă înregistraţi site-urile în motoarele de căutare. Cu ce ajută acest lucru?  Aceasta optimizare ajută ca site-ul dvs. să fie afişat cât mai mult.
Am pregătit o lista cu cele mai bune motoare de căutare 2011 realizată de Wikipedia.org:


Motor de căutare Cotă de piaţă
Google 82,7%
Yahoo! 6,5%
Baidu 4,7%
Bing 3,7%
Ask 0,5%
Aol 0,4%
Excite 0,0%
Nu neglijaţi nici site-urile de "web traffic analysis", care vă analizează traficul de pe site-ul dvs. aşa fel încât dvs. să fiţi informat despre vizitele site-ului dvs. Puteţi începe prin a căuta pe "motoare de căutare" sau să urmaţi exemplele de aici: - http://www.seomonitor.ro/ , http://www.wta.ro/ .



4. Publicitatea. Puteţi să-i faceţi publictate site-ului dvs. cu ajutorul prietenilor, spunându-le să răspândească vestea sau să daţi mass-uri pe Yahoo Messenger. Site-urile ca hi5, facebook, vă stau la dispoziţie pentru publicitatea dvs. Puteţi crea site-uri sociale cu numele site-ului dvs. , astfel încât să beneficiaţi de mai multe vizite. O altă soluţie ar fi schimbul de bannere sau mini-banner cu alte site-uri. Aceste bannere sau mini-bannere vor fi adăgate intr-un colţ al ambelor site-uri pentru a mări numărul de vizitatori.

5. Aspectul şi tema site-ului. Cu toţii cred că pentru prima oară când intrăm pe un site ne uităm la aspectul general. Ei bine asta este o regulă care vă poate aduce succesul. Încercaţi să oferiţi vizitatorilor un aspect cât mai frumos, o temă cât mai simpla şi deschisă la culoare, pentru ca cele inchise nu o să atragă în cantitate mare vizitatori. Încercaţi să fiţi originali în atragerea acestora, oferindu-le pe site-ul dvs. imagini frumoase şi atractive cu sloganuri. Nu încărcaţi pagina cu tot felul de lucruri ce le-aţi văzut pe alte site-uri şi v-au plăcut dvs. , pentru că acestea nu fac decât îngreunarea încărcării paginii.

6. Un nume atractiv şi un link simplu de reţinut. Această regulă nu trebuie să o uitaţi. Denumiţi site-ul dvs. cât mai atrăgător şi mai simplu , astfel încât vizitatorii să reţină numele şi să fie dornici de revenirea lor pe site.

Cred că acest articol vă va fi de folos. Nu uitaţi cu cât mai multă originalitate cu atâţi mai mulţi vizitatori!

2 comentarii:

  1. de astazi www.Tablouri-de-Lux.ro va ofera acum posibilitatea de a va oferi spre vanzare tablourile dumneavoastra, antichitatiile, mobilier sau Sculpturi. Site-ul se adreseaza pictorilor autohtoni cat si iubitorilor de arta si incearca sa aduca un plus de lumina in partea artistica a romanilor. Fie ca aveti tablouri pictate de Dvs, tablouri celebre sau orice alt fel de tablou, noi va ajutam sa-l faceti cunoscut, noi va ajutam sa-l vindeti gratis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!Va invit pe toti pe http://likestrike.info !

    RăspundețiȘtergere