This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Sponsors



miercuri, 7 septembrie 2011

Lady Gaga dezvaluita fara machiaj!

Cred că de multe ori v-aţi întrebat cum arată o vedetă foarte cunoascută fără machiaj, ci natural. Artista a poza fără machiaj pentru revista Harper's Bazaar şi a oferit şi un interviu în care a vorbit despre persoana sa.


"Chiar dacă port mult machiaj sau nu port machiaj deloc, sunt întotdeauna aceeaşi persoană în interior", a declarat artista.



 Lady Gaga, a declarat că ţinutele pe care le poartă fac parte din arta pe care o face şi din imaginea pe care o are.

"Cred că artificiul este noua realitate. Trebuie să fii sincer la maxim în ceea ce faci. Cred că ceea ce este minunat la publicul meu este că se aşteaptă la ceva ieşit din comun de la mine", a spus artista.  

Vedeta spune că atunci când este dezbrăcată se simte la fel de bine ca în momentele în care poartă ţinutele ciudate care au făcut-o celebră.(Mediafax.ro)
ady Gaga este cunoscută pentru apariţiile sale extravagante şi pentru ţinutele pe care le poartă. Cântăreaţa a apărut la un eveniment monden purtând o ţinută alcătuită din voal, pe sub care a avut doar o pereche de chiloţi. Vedeta şi-a acoperit doar părţile intime, iar chiloţii au fost accesorizaţi cu spini metalici. În cadrul unei emisiuni TV, Gaga a şocat audienţa când şi-a dat jos peruca verde pe care o purta şi a cântat la pian cheală. La un alt eveniment, Gaga a purtat o rochie realizată din bucăţi de carne.(Mediafax.ro)


Mai multe detalii pe : www.mediafax.ro

marți, 6 septembrie 2011

Câini pentru pers. alergice!

 Cu siguranţă pentru mulţi oameni câinele este cel mai bun prieten. Dar ce faci dacă alergiile tale şi câinii nu se împacă bine? Ei bine există rase de câine speciale pentru alergiile suferite de tine! Bedlington terrier, Spaniel de apa irlandez, Portughezul de apa sunt doar cateva rase de caini care nu naparlesc mult si nu starnesc alergiile. 


Rasele de caini potrivite pentru oamenii alergici


-Bedlington Terrier: Seamana cu o oaie si este un prieten necuvantator minunat. Naparleste putin, ceea ce inseamna mai putina matreata si o respiratie mai usoara pentru cei care sufera de alergii.


-Bichon Frise: Bichonul nu este doar un caine de salon grozav. Blana alba, creata, produce putina matreata, transformandu-l intr-un tovaras grozav pentru oamenii cu alergii.
Pentru a arata bine tot timpul, bichonul are nevoie de sedinte periodice la salonul de cosmetica pentru caini.

-Cainele Chinezesc cu creasta: Aceasta rasa castiga din ce in ce mai multa popularitate, in ciuda aspectului aparte.
Patrupedul nu este complet lipsit de blana; are smocuri de par pe cap si o piele foarte patata. Cainele Chinese crested este un animal de familie nemaipomenit.

-Spaniel de apa irlandez: Este cel mai inalt caine din familia lui. Blana spanielului de apa irlandez este caracteristica sa distinctiva si e recunoscut pentru faptul ca nu produce alergii.

-Kerry Blue Terrier. Blana cainelui din rasa Kerry blue este matasoasa, moale si deasa. Poate fi creata sau ondulata. Cainele Kerry blue are nevoie de periere frecventa.

-Bichon Maltez: Asa cum spune si numele, patrupedul este originar din insula Malta din Marea Mediterana. Blana sa lunga, alba are nevoie de ingrijire zilnica; naparleste putin si produce cantitati mici de alergeni.

-Pudel: Cainii-pudel standard, toy si de salon sunt animale de companie excelente. Produc putina matreata. Rasa are nevoie de o periere atenta, pentru ca blana sa-si pastreze aspectul elegant.

-Cainele de apa portughez: Nu produce multa matreata si nu naparleste mult; este activ si de incredere.

-Schnauzer: Pentru a-i pastra blana curata si pentru ca aceasta sa nu se incurce, sunt necesare periajul si tunsul frecvent.


  
 -Terrier: Terrier-ul de talie medie iubeste viata si compania oamenilor. Cainii din aceasta rasa au blana moale, ondulata, in nuantele graului.
Xolo sau Mexican fara blana. In cadrul acestei rase, cainii sunt de talie mica, medie sau mare, cu doua varietati: fara blana si cu blana. Culori: negru, aramiu si gri.

Sursa: www.animalutul.ro

Prototipul IPhone 5 a fost pierdut intr-un bar

Apple se confruntă cu aceeași problemă ca anul trecut: un angajat al companiei a pierdut încă un prototil într-un bar. Un exemplar al încă ne-lansatului iPhone 5 a fost găsit într-un bar din San Francisco.

Prototipul Apple a fost găsit într-un bar mexican din San Francisco şi potrivit unor surse anonime, a fost vândut la numai 200 de dolari. Încă nu se cunosc detalii cu privire la design şi sistemul operare, potrivit techland.time.com.

Lansarea noului iPhone va avea loc, cel mai probabil, la începutul lunii octombrie. Compania a refuzat să comenteze incidentul. 

Asteptam cu totii lansarea acestei minuni a tehnice care,probabil,va reusi sa faca asemanarea dintre tablete si telefoane inteligente mai accentuata.
Sursă: money.ro

5 lucruri interesante despre biologie

Astazi va voi prezenta 5 lucruri care sunt cu adevarat interesante in biologie:
1.Cea mai avansata vietuitoare de pe planeta este defapt un virus care reuseste sa patrunda prin orice sistem imunitar.
2.Cel mai puternic sistem imunitar de pe planeta il au gandacii care reusesc sa tina piept celor mai puternici virusi si sa traiasca in medii brutale in care n-ar reusi alta vietuitoare.
3.Omul are cel mai slab sistem imunitar reusind sa se imbolnaveasca din cauza a unor multitudini si diversificari de virusi care trec de sistemul imunar mai slab ca la animale.Cauza probabila este faptul ca omul,in evolutia lui,a eliminat blana ce acopera mamiferele din componenta lui.
4.Natura are un ritm unic reusind sa isi mentina echilibrul animalele nascandu-se si murind intr-un ritm unic.Fiecare animal avand o anumita perioada de viata exacta murind de moarte natura ci nu din cauza unor boli cauzate de virusi cum se intampla cu oamenii.
5.Niciun om nu a murit de moarte naturala.Omul cand a fost creat a fost inzestrat de natura cu o perioada de viata care sa se intinda peste cateva sute de ani.Dar,din cauza bolilor,oamenii nu mor de moarte naturala.

luni, 5 septembrie 2011

Cât de important este somnul?




Cât de important este somnul? Ei bine somnul ar fi la fel de important ca aerul. Avem nevoie de el findcă vrem sau nu.

Pe parcursul unei singure zile inima noastra inregistreaza 100.000 de batai si sangele nostru parcurge aproximativ 30 de milioane de km de artere, vene si capilare. Pe langa asta tot intr-o singura zi rostim aproximativ 4.000 de cuvinte, respiram de aproape 20.000 de ori, grupele noastre musculare majore sunt mobilizate de 750 de ori iar 14 milioane de celule nervoase sunt puse la munca. Este mai mult decat evident ca omul are nevoie de odihna!

Care sunt conditiile necesare unui spatiu optim pentru somn?


•  temperatura camerei trebuie sa fie setata la 18-20 de grade ;
•  camera trebuie sa fie aerisita cu minim 15 min inainte de a merge la culcare;
•  salteaua trebuie sa fie de calitate superioara, pentru ca doar un produs bun poate sa-ti ofere un confort maxim (sustinerea coloanei in pozitie naturala, eliminarea centrilor de presiune, mentinerea temperaturii corpului, evitarea efectului de balans);
•  reducerea sau ecranarea surselor generatoare de electrosmog ("fum electric" provenit de la prize, calculatoare, telefoane mobile, antene GSM, ceas desteptator electronic, etc). Undele electromagnetice provenite de la aceste aparate iti pot afecta calitatea somnului si pot dauna organismului, astfel: aparitia migrenelor, slabirea sistemului imunitar fapt care favorizeaza aparitia diferitelor boli.
•  este recomandat ca lenjeria patului sa fie din tesaturi si materiale naturale
•  este recomandata reducerea mediului propice dezvoltarii alegernilor (capusele de praf de casa - acarienii, mucegaiul) prin mentinerea cureteniei si a aerisirii permanente atat a camerei cat si a saltelei! 

Câteva curiozităţi despre somn:

1. In primul sau an de viata, un nou-nascut fura din perioada de somn a parintilor intre 400 si 750 de ore de somn.
2. De-a lungul unei vieti, o persoana isi petrece 6 ani visand.
3. Organismul unei femei are nevoie o ora in plus de somn fata de cel al unui barbat.
4. Somnul poate duce la divort. Asa s-a intamplat in cazul unui cuplu din India. Cei doi soti au fost nevoiti sa se desparta definitiv dupa ce sotul a rostit de trei ori in somn cuvantul "talaq" ce insemna "divort". Conform legii musulmane, rostirea cuvantului "talaq" de trei ori este echivalenta cu un divort in toata regula.

Cum să îţi faci site-ul mai cunoscut?


Cum să-ţi faci site-ul/blog-ul/forumul mai cunoscut? Este o intrebare la care puţini pot da un răspuns. În general în ziua de astăzi oamenii caută articole cât mai originale, articole pe care nu le poţi găsi pe alte blog-uri, site-uri sau forumuri. Articole cu şi despre muzică, filme, jocuri, tutoriale, ştiri etc... .

1. Prima regulă este foarte simplă"Cu răbdare şi ambiţie puteţi clădi un site, blog sau forum de succes". Înainte de a începe acţiunea de creare, trebuie să vă gândiţi bine pe ce se va axa blog-ul, site-ul sau forumul dvs.. Foarte important să nu deviaţi de la subiectul de creare al acestuia.

2. Conţinutul acestuia. O regulă de "aur" o semnifică conţinutul acestuia. Articolele trebuie să fie cât mai originale şi mai interesante, atractive. Încercaţi să daţi câte un titlu cât mai explicit articolului respectiv, aşa fel încât utilizatorul când va căuta articolul să-l găsească fără dificultate. ( Ex. Cum adaug o imagine? Sistemul de căutare va găsi rezulatatul cel mai bine explicat şi cel mai original, iar restul rezultatelor care au fost plagiate de pe alte site-uri le va poziţiona pe ultimelor locuri.)

3. Promovarea - Înscrierea în motoarele de căutare. Nu ezitaţi să vă înregistraţi site-urile în motoarele de căutare. Cu ce ajută acest lucru?  Aceasta optimizare ajută ca site-ul dvs. să fie afişat cât mai mult.
Am pregătit o lista cu cele mai bune motoare de căutare 2011 realizată de Wikipedia.org:


Motor de căutare Cotă de piaţă
Google 82,7%
Yahoo! 6,5%
Baidu 4,7%
Bing 3,7%
Ask 0,5%
Aol 0,4%
Excite 0,0%
Nu neglijaţi nici site-urile de "web traffic analysis", care vă analizează traficul de pe site-ul dvs. aşa fel încât dvs. să fiţi informat despre vizitele site-ului dvs. Puteţi începe prin a căuta pe "motoare de căutare" sau să urmaţi exemplele de aici: - http://www.seomonitor.ro/ , http://www.wta.ro/ .



4. Publicitatea. Puteţi să-i faceţi publictate site-ului dvs. cu ajutorul prietenilor, spunându-le să răspândească vestea sau să daţi mass-uri pe Yahoo Messenger. Site-urile ca hi5, facebook, vă stau la dispoziţie pentru publicitatea dvs. Puteţi crea site-uri sociale cu numele site-ului dvs. , astfel încât să beneficiaţi de mai multe vizite. O altă soluţie ar fi schimbul de bannere sau mini-banner cu alte site-uri. Aceste bannere sau mini-bannere vor fi adăgate intr-un colţ al ambelor site-uri pentru a mări numărul de vizitatori.

5. Aspectul şi tema site-ului. Cu toţii cred că pentru prima oară când intrăm pe un site ne uităm la aspectul general. Ei bine asta este o regulă care vă poate aduce succesul. Încercaţi să oferiţi vizitatorilor un aspect cât mai frumos, o temă cât mai simpla şi deschisă la culoare, pentru ca cele inchise nu o să atragă în cantitate mare vizitatori. Încercaţi să fiţi originali în atragerea acestora, oferindu-le pe site-ul dvs. imagini frumoase şi atractive cu sloganuri. Nu încărcaţi pagina cu tot felul de lucruri ce le-aţi văzut pe alte site-uri şi v-au plăcut dvs. , pentru că acestea nu fac decât îngreunarea încărcării paginii.

6. Un nume atractiv şi un link simplu de reţinut. Această regulă nu trebuie să o uitaţi. Denumiţi site-ul dvs. cât mai atrăgător şi mai simplu , astfel încât vizitatorii să reţină numele şi să fie dornici de revenirea lor pe site.

Cred că acest articol vă va fi de folos. Nu uitaţi cu cât mai multă originalitate cu atâţi mai mulţi vizitatori!

Torje la Udinese!



Jucătorul dinamovist a semnat pentru Udinese pe cinci sezoane în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Dinamo îşi pierde pierde în acest timp unul dintre cei mai buni jucători. Marcator a 19 goluri şi 23 de pase decisive  în cele 129 de partide jucate pentru Dinamo, în toate competiţiile, din ianuarie 2008 şi pînă în prezent, Gabriel Torjea pleacă la Udinese pentru salariul de 500.000 de Euro. ( În Ştefan cel mare salariul lui era de 90.000 de euro pe sezon) .

În ciuda acestor informaţii, mijlocaşul de 21 de ani a negat orice tratative şi a spus că rămâne jucătorul lui Dinamo.

Nu m-am întâlnit cu nimeni de la Udinese şi nu am semnat nimic. Deocamdată sunt la Dinamo, unde am un contract, şi tot ce apare în presă sunt doar speculaţii”, a declarat Torje la emisiunea Recursul etapei de la GSP TV.

707km/h! Viteză record!



Ca să atingi 707 km/h  îţi trebuie mult sânge în vene, un tupeu extrem şi o "rachetă" de 2.200 cai putere. George Poteet( un american ce deţine oricare caracteristică enumerată mai sus) a atins noul record mondial la Boneville. Pe tot parcursul "aventurii" sale a avut lipită de "rachetă" cea mai bună camera de filmat HD de pe Terra.

Păreri?

Zece lucruri pe care nu le ştiaţi despre Facebok!



Limba piraţilor, o afluenţă de oameni în vârstă şi traduceri buclucaşe: Facebook şi utilizatorii săi oferă câteva lucruri interesante.

1.Popular în indonezia.

Cei mai mulţi utilizatori trăiesc în Statele Unite - 155 de milioane. Indonezia este pe locul al doilea. Reţeaua are acolo până în acest moment 36 de miliaone de utilizatori. Spre comparaţie: în Germania, există 17 milioane de conturi, fiind pe locul 10.

2. Mai mulţi seniori.




 În toată lumea sunt12,5 milioane de utilizatori peste 65 de ani - şi nici o altă grupă de vârstă nu creşte atât de repede ca grupul cetăţeni-lor în vârstă. Oricum, mai trebuie să curgă ceva apă pe Bistriţa până să depăşească grupul de utilizatori între 18 şi 24 de ani, care are aproape 188 milioane de utilizatori.


3. Vorbiţi ca piraţii.

Facebook este disponbil în mai multe limbi şi dialecte - oricum, nu toate sunt puse la modul serios. Puteţi de exemplu să vă schimbaţi profilul în "English"(Pirate), English(UpSideDown), Latin şi " Leet Speak". Arr!


4. Satele galeze. 

Toată lumea este pe Facebook. Toată lumea? Nu chiar - ţări ca Rusia, China, Brazilia sau Iran opun încă rezistenţă. Acolo domină V Kontakte, Qzone, orkut sau Cloob, cu peste 700 milioane de utilizatori - mai mult decât Facebook.

5. Funny Facebook.

Site-urile failbook.failblog.org şi lamebook.com colecţionează cele mai spirituale postări de pe wall-urile utilizatorilor. Merită să aruncaţi o privire!

6. Eroi din desene animate.

În noiembrie 2010, o acţiune virală îndemna toţi utilizatorii să îşi schimbe poza de profil cu o imagine a personajului preferat de desene animate. Teoretic, toţi cei care au făcut acest lucru  au fost pasibili de pedeapsă deoarece imaginile erau protejate prin copyright. Dar Disney a aplaudat acţiunea şi astfel s-a stins un potenţial conflict.


7. Opriţi urmăritul.

Cum opreşti un " stalker" de Facebook? Ei bine, prin facebook. Poliţia din Melbourne  nu a putut prinde un bărbat care îşi hărţuia fosta prietenă cu mesaje. I-a trimis un ordin de încetare printr-un mesaj video. Şi a avut succes: Bărbatul şi-a şters profilul.


8. Gameriţe

Una din două persoane se joacă pe Facebook. Oricum, băieţii sunt în minoritatea aici; 70% dintre jucări sunt fete care decorează ferme colorate şi realizeză meniuri de cafenea.

9. Utilizatorii de Facebook sunt fani Facebook.

Facebook este pe primul loc în ceeea ce priveşte numărul fanilor - aproximativ 49 de milioane. Cea mai populară personalitate este Eminem, cu aproximativ 43 de milioane de fani.


10. Mai multe traduceri.

Proiectul de " open translations" a permis utilizatori să creeze versiuni localizate ale conţinutului original. Ceilalţi utilizatori au putut vota, iar versiunea cu cele mai multe voturi era publciată. Farsele nu au început să apară şi, în limba turcă de exmplu, în loc de "Like" a apărut echivalentul cuvântului " Fuck" .

Sursa: Revista CHIP .

Chinezii au scos un telefon mai bun ca iphon-ul :O




Gunslinger China telefon mobil cu tastatură şi ecran tactil pivotantă



PRET :81.74(euro+20 euro transport)

Faceţi cunoştinţă cu Gunslinger, un puternic China telefon mobil cu un capac din piele exterior sexy, care găzduieşte un frumos 3.2 inch touchscreen pivotante şi tastatură QWERTY.
Gunslinger vine cu fiecare confort modern telefon mobil imaginabile şi este un centru de putere partea de sus a liniei pentru cei care doresc ce este mai bun . În afară de a fi în măsură să oriunde în lume datorită Quad Band GSM conectivitate (850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz), este, de asemenea, pe deplin deblocat pentru utilizare cu orice reţea de telefonie mobilă de alegerea ta. Dar asta este doar inceputul, aici sunt alte lucruri interesante şi utile acestui telefon mobil China are: WiFi : Pentru acces la internet wireless gratuit ori de câte ori un hotspot este disponibil. Bluetooth : pentru conectare uşoară la alte dispozitive mobile şi hands-free de comunicaţii prin intermediul unui Bluetooth casca. Camera dublă : Pentru fotografii de înaltă calitate şi clipuri de orice doriţi, şi chiar şi fotografii convenabil de sine. MP3/MP4 player şi TV Analog : Pentru nevoile dvs. multimedia.Ascultaţi muzică, filme, sau chiar în ton la canalele TV analogice. dual SIM : Pentru păstrarea legăturii cu atât dumneavoastră acasă şi de contactele de lucru de la un telefon. Şi multe altele!Gunslinger foloseşte un 320 x 480 pixeli, 3.2 inch touchscreen , care este aproape identic cu iPhone.Când te arunce in uimitor Ecran pivotant 180 grade , cu toate acestea, veţi obţine un telefon mobil de China, care arată la fel de cool ca se simte şi lovituri iPhone din apă. Rotaţie convenabilă a ecranului schimbă complet forma acestui telefon celular China, astfel încât să puteţi folosi ca un iPhone de o secundă şi apoi transforma instantaneu în telefonul flip rece. Tastatura QWERTY este doar cireasa de pe tort şi vă permite să tastaţi mesajele şi e-mailuri la prieteni şi colegi cu uşurinţă uimitoare. Acest telefon mobil China va transforma viaţa în jurul tău cu ecran tactil pivotante uimitoare şi tastatură QWERTY convenabil. Odată ce aţi terminat fiind uimit de ceea ce poate face Gunslinger, continua neîncredere în ceea ce priveşte preţul său uluitor de mic! Element pentru caracteristica, aştepta să plătească de 2-3 ori mai mult pentru un telefon similar în altă parte! Ca lideri de on-line en-gros de electronice China, Chinavasion a prezenţei pe piaţă pentru a vă aduce cel mai bun pentru cel mai puţin de fiecare dată! Este disponibil în depozitul nostru chiar acum, astfel încât ordinul de astăzi şi ne vom exprima nava-l mâine! PRET:
81.74 €

Pe scurt ...
  • WiFi
  • Descuiat
  • Quadband GSM
  • Redare video RM
  • Tastatură QWERTY
  • Coperta exterioară din piele
  • Suporta 30 de limbi
  • Dual SIM, dual standby
  • Free 2GB TF / card microSD inclus
  • 3.2 inch touchscreen HVGA cu pivotantă programe 180
     
Producator Specificaţii
  • Funcţia primară: Unlocked quad band dual SIM telefon multimedia cu tastatură QWERTY
  • Chipset: MediaTek 6235 Platforma
  • Sistem de operare: Nucleus RTOS
  • GSM Compatibilitate (Quad Band): Frecvenţele 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
  • Ecran: - 3.2 inch LCD rezistiva Touch Screen - Rezoluţie: 320 x 480 (HVGA) - Activare: Finger sau Stylus
  • SIM Slot card: DA - 2
  • Tipuri de carduri SIM: 2G, 2.5G, 2.75G
  • Cartela SIM Moduri: Dual SIM deschis, Numai SIM1 Open, doar SIM2 Mode Open, Zborul
  • Memorie: - interna: 71.8MB - externe: TF / MicroSD 2GB (inclus) - suporta pana la 16 GB
  • Mobile Internet: Da - WiFi sau GPRS sau WAP
  • Tipuri de mesaj: SMS, MMS, EMS, Chat, Voice Mail - SMS = de mesaje text - MMS = Mesagerie cu imagini, mesaje video, mesaje audio - EMS = E-mail (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc)
  • Bluetooth: - Tip: MTK BT APARAT - Profile suportate Servicii: Handsfree, Headset, SPP, DUN, OPP, FTP, A2DP, AVRCP, BPP, HID, SIB - Optiuni: Energetica, Dispozitiv anchetă audio, control de la distanţă, My Device, Active Dispozitive, Setări
  • Apelarea şi opţiuni de securitate: - Lista neagră - Speed ​​Dial - sunetului de fundal - Blocare telefon - Blocare tastatură - Parola - Auto Redial - Apel în aşteptare - Deviere apel - Blocare apel - Apelare IP
  • Robot: - Răspuns automat: ON / OFF - Cameră: Telefon / TF Card - Durata de inregistrare: 30 sec / 1 min / 3 min / 5 min - presă Up Time: 3 sec / 5 sec / 10 sec / 30 sec
  • Caracteristici Agendă telefonică: - 800 Cameră de Contact - Poze Caller - ton de apel apelantului - Grupa apelant - versiunea 3.0 şi 2.1 vCard
  • Multimedia
  • Aparat foto digital Imagini: - senzor dual: 1 (Lens faţă), 2 (Back Lens) - Format foto: JPG - Rezolutie: 1600x1200, 1280x960, 640x480, 320x480, 160x120 - Calitate imagine: High, Normal, Scazut - Opţiuni Snapshot: Digital Zoom (x3), Timer, Shot continuu, Moduri scenă, efecte de culoare, balansul de alb - Flash: Toggle ON / OFF
  • Aparat foto digital video: - senzor dual: 1 (Lens faţă), 2 (Back Lens) - Record Format Video: 3GP - Quality Video: Normal, High, Fine - Rezoluţie video: 176x144 - Setări video: Zoom digital (x3), Noapte Mode, Efecte, balansul de alb - Record limită de timp, limita de dimensiune fişier, audio înregistrare
  • TV: - Tip: Analogic - Funcţie Record: DA - Format inregistrare TV: 3GP
  • Radio FM: - Frecventa: 87.5MHz la 108MHz (în întreaga lume) - Joaca Context: ON / OFF - Difuzor: ON / OFF - lista de canale, introducerea manuală, Cautare Auto Preset, Settings - funcţia de înregistrare: DA - Calitate înregistrare audio: Low, mare
  • MP3 Player: DA
  • MP4 Player: DA
  • Ebook Reader: DA
  • Image Viewer: DA
  • Java: DA (pre-încărcate de aplicatii includ Snaptu Facebook, Office Mobile, Nimbuzz, Google Maps, Opera, eBuddy, Racing Fever Moto, Caramida 3D
  • Formate compatibile fişier: - Muzica de: AAC, AMR, MID, MP3, WAV - Imagini: BMP, GIF, JPEG, PNG - Video: 3GP, FLV, RM, MP4 - Ebook: TXT
  • Timp de convorbire: 4-6 ore
  • Timp de mass-media joacă (amestec de muzică şi jocuri video) aprox: 5-10 ore
  • Timp de a º teptare (aprox): 72-144 ore - în funcţie de utilizare, inclusiv de lucruri cum ar fi Bluetooth, WiFi, TV şi setările de afişare
  • Tip baterie: Acumulator Li-ion
  • Limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, daneză, poloneză, portugheză, italiană, germană, Malaezia, Indonezia, cehă, norvegiană, slovacă, olandeză, finlandeză, maghiară, turcă, vietnameză, bulgară, ebraică, arabă, chineză (simplificată + Tradiţională) , suedeză, croată, română, Solvenian, rusă, persană
  • Dimensiuni: L: 120 x W: 65 x D: 21 (mm)
  • Certificare: CE, FCC, RoHS
  • Furnizor Ref: 3PEWKPEWYPEWLU